Måndag!! stan med emma

hejsan hoppsan

Jag å emma gick upp vid typ 11 å så.

När vi va klara me smink å allt så fick vi pulsa i snö till busshållp.(Jätte kul när man hade leggings NOT)
Iaf när vi skulle gå på bussen så prata ja i telefon å sa bara karlstad ungdom till buss chaffisen (altså ja glömde säga SKOLungdom) så de blev att betala 49:- ist för 32:-......inte så kul de heller.

När vi kom till begvik (där vi skulle gå av) så blev vi osäkra på om vi skulle åka te stan ist så vi "missade" busshållp. Så vi hade ju inget val utan det blev till att åka in till centrum.

När vi gick runt i centrum ändrade vi oss och kände att vi värkligen ville till bergvik så då ringde ja pappa å han va i stan så han kunde skjutsa oss till bergvik efter/om en halvtimme.
Så vi tänkte så å fika undertiden å då sa emma- ja vet ett jätte bra å mysigt ställe. men När vi kom dit så kostade en liten chokladbulle 25:- =O DYRT!!!! så vi gick.  Då sa hon att vi skulle ta cafet inne i 15 huset. När vi kom dit så var det stängt så då bestämde JAG!!!
Jag föreslog åhlens så vi gick dit. När emma precis hade beställt dajmtårta så ringde pappa att han var i stan. så vi fick KASTA (bokstavligt talat) i oss tårtan. HAha

Efter ca 1 tim i affärerna så gick vi till mc donalds. Båda ville ha chicken mc nuggets så vi tog en Team box. när vi hade åte typ hela så började vi "flumma" å ..... sen slutade det med en team box alá mix....


Efter den goda maten så gick vi till IKEA för att möta syrran,hugo och mamma. Egentligen så skulle dom ha skjutsat oss hem men vi orkade inte vänta utan ja ringde till min kära far så skjutsade han oss.

Bästa början på lovet iaf!!!
Tack för en toppen dag emma Älskar dej mäst!!!<3<3<3<3


Kommentarer
Postat av: emiiz

Men wiii Älski!! Va kul det var:D!! Hhahaha! Hoppas vi gör om det nu snart:D! Puss på dig gumman älskar dig! <33

2010-03-02 @ 23:36:35
URL: http://zackarina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0